Vi kan lige så godt være ærlige fra starten, det er kun de færreste som vælger at indgå væddemål med professionelle bookmakere, som er vindende i længden. Det er dog ingen hemmelighed at der også findes spillere som kan slå bookmakerne. Det kan de fleste hobbyspillere også godt blive, hvis de har en god selvdisciplin og den rigtige til gang til hvilke kampe de skal spille på.

Boost din bankroll med tilgængelige bonusser

Der findes en lang række bonusser, som de danske bookmakere tilbyder til nye spillere på deres side. Mange steder er dette en bonus hvor bookmakeren matcher din første indbetaling med 100% op til 1.000 kr. Ved at benytte disse bonusser på flere sider, så kan man fordoble sin bankroll (pengebeholdning), hvilket er med til at du ikke løber tør for penge lige med det samme. Ønsker du at se aktuelle odds bonusser, så tag og besøg Odds-bonus.dk.

Dygtiggør dig indenfor et mindre område

En god strategi til at slå bookmakeren er at fokusere på et mindre område, og så saml al den viden du kan. Mange starter med at følge en række tæt, og efter noget tid kan du få en god fornemmelse for de enkelte hold. Som nybegynder er det en god ide at vælge en af de mindre rækker, da det også er her at bookmakerne bruger mindst tid på at analysere oddsene.

Det betyder at hvis du laver en grundig research, så kan du finde situationer hvor bookmakernes odds ikke giver det rette billede af sandsynligheden for et bestemt udfald. Et bet hvor oddset ikke matcher den reelle sandsynlighed kaldes og et valuebet. Når du først er blevet ”ekspert” på en liga, så kan du efterfølgende udvide med en række mere, så du på den måde får flere kampe at spille på.

Beløbsstørrelsen på dine bets

Der er varians forbundet med sportsbetting, så for ikke at løbe tør for penge med det samme, så gælder det om at vælge det rette beløb at spille for i forhold til værdien i det enkelte spil. Dette kaldes også bankroll management, og er lige så vigtig som at kunne finde odds med værdi.

Der er to tilgange til at styre sin pengebeholdning, det er flat betting og unit betting. I flat betting spiller du for det samme beløb i alle sine spil, det kan f.eks. være 3 eller 4 % af ens samlede pengebeholdning. Med unit betting er situationen lidt anderledes, her laver du forskellige indsatser på dine bets, alt efter hvor meget værdi du ser i det enkelte spil.

Uanset hvad du vælger, så hold regnskab med dine spil. Det er den eneste måde at holde styr på om du er vindende eller tabende. Det giver også muligheden for at analysere dine spil, og se hvilken slags spil du vinder på, og hvilke du taber på.