Sådan kan du nedbringe din risiko ift. sportsbetting med velkomstbonusser

Hvis du gerne vil tjene penge på at bette på diverse former for sport, så skal der naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at du dermed er nødsaget til at skulle løbe en risiko. I denne forbindelse har du – med garanti – et ønske om, at kunne nedbringe den risiko, der er forbundet med at bette på sport. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du har op til flere forskellige muligheder i denne sammenhæng, men det er bestemt ikke dem alle, der vil fungere for dig.

Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du har fokus på at finde frem til noget, der fungerer for dig, så du dermed har de bedst mulige forudsætninger for at kunne nedbringe den risiko, der er forbundet med at bette på sport. Der bør dog ikke lægges skjul på, at der særligt er én metode, der kan tages i brug i denne forbindelse. Du har nemlig rig mulighed for at benytte dig af de såkaldte velkomstbonusser til at få en kontant indbetaling, når du opretter dig.

Brug en velkomstbonus til at nedbringe risikoen

Det betyder naturligvis også, at det er værd at overveje for dig at undersøge dine muligheder for at oprette dig hos en ny udbyder, hvor du dermed har mulighed for at tilegne dig en rigtig god bonus. Når du får en bonus, så får du dermed også et gratis beløb indbetalt på din konto, som du dermed frit kan benytte dig af, når du skal bette på diverse former for sport, hvilket naturligvis er noget, der gør sig gældende, uanset hvilken form for sport, du vil bette på.

Langt de fleste steder har du mulighed for at få dig en velkomstbonus, når du laver en ny bruger. Det er dog meget forskelligt fra sted til sted, hvad du har af muligheder i denne sammenhæng. Der er nogle steder, hvor du ikke skal indbetale nogle penge selv for at få en sådan bonus, men der er bestemt også steder, hvor det er påkrævet, at det er noget, du gør. Derfor er det også værd, at du bruger lidt tid på at undersøge markedet godt og grundigt inden.

Der findes bonusser i stort set alle størrelser

I denne forbindelse er det også værd at notere sig, at det er muligt for dig at finde bonusser i stort set alle størrelser. Du kan derfor også sagtens finde frem til en bookmaker, der giver dig mulighed for at få en rigtig god bonus, men det er som oftest også noget, der kræver, at du selv er villig til at indbetale en større mængde penge, når du laver din konto hos den pågældende bookmaker – og det er naturligvis ikke noget, som alle og enhver er interesseret i.

Et rigtig godt eksempel er, at du kan oprette dig hos Betfair. Det er i dag én af de absolut største udbydere på det danske marked, når det kommer til sportsbetting. Derfor kan du også være sikker på, at der er tale om en god udbyder, men ikke nok med det, så er det også muligt for dig at opnå en rigtig god bonus. Det skal dog gøres klart, at du skal oprette dig med en Betfair promokode, når du laver din konto, da du ellers ikke kan få din bonus.

Når du først har fået denne bonus, så kan du spille frit for den. Det betyder også, at du ikke skal bruge dine egne penge til at spille for, før du faktisk har brugt alle de penge, du har fået i forbindelse med din bonus – og det er netop dét, der er med til at nedbringe din risiko.

Betting 101 – Oddset

Skal du i gang med at sportsbetting? Så er ODDSET klart blandt de top 5 bedste sportsbetting-siderne for os danskere.

Men hvad er ODDSET? Hvordan spiller man? Hvad kan man overhovedet spille? – Ja det er er mange spørgsmål hvis man er ny på området, men heldigvis har vi sammensat en artikel med nyttige oplysninger som får dig godt i gang med at øge dine vinderchancer på ODDSET.

Hvad er Oddset?

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Oddset er et spil under Danske Spil. Oddset omfatter væddemål inden for sport, med fastsatte eller (i et tilfælde) dynamiske odds.

Spillet lagde frem til sommeren 2009 også navn til Oddset Ligaen for ishockey. Danmarks bedste ishockeyliga fik derefter navnet AL Bank Ligaen, som senere blev til Superisligaen.

Spil under Oddset

Hvad kan du spille på?

 • Fodbold
 • Håndbold
 • Tennis
 • Esport
 • Galop
 • Ishockey
 • Basketball
 • Amerikansk Fodbold
 • Golf
 • Skisport
 • Bordtennis
 • Cykling og Dart er de primære sportsgrene som der spilles på, men du kan også spille på.
 • Baseball
 • Boksning
 • Cricket
 • Curling
 • Motorsport
 • Politik
 • Rugby Union
 • Underholdning
 • Volleyball
 • Vinter OL

Spil Oddset hos Danske Spil

Danske Spil har længe været den førende spilleudbyder hos danskerne og oddset er ingen undtagelse.

Betting 101 – Hestevæddeløb

Væddemål på heste har en lang historie bag sig og i denne artikel vil du kunne lære mere om alt fra hestevæddeløbets historie, spilletyper og meget mere.

I vores Betting 101 – Hestevæddeløb får du alt den grundlæggende viden om hestevæddeløb, hvordan og hvor du kan spille på hestevæddeløb.

Lær om Hestevæddeløb

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Hestevæddeløb er en sport, hvor to eller flere ryttere, eller kuske, rider eller fører en hest over en given distance i konkurrence om hvem, der kommer først i mål. Det er en af de ældste sportsgrene og det grundlæggende formål med sportsbegivenheden – at finde ud af hvilken hest der er hurtigst – har alle dage været det samme.

Hestevæddeløb kan afvikles på mange måder. Forskellige lande og regioner har hver udviklet deres traditioner: der kan deltage en bestemt hesterace, der kan være forhindringer på banen, distancerne kan være forskellige, banens underlag kan variere og hestene kan løbe i forskellige gangarter.

I Danmark er de mest populære hestevæddeløb travløb og galopløb.

Hestevæddeløb kan afvikles alene med det rent sportslige formål at se, hvem der kommer først, men som navnet antyder, er der oftest knyttet et økonomisk element til begivenheden, idet tilskuere og andre kan indgå væddemål om, hvorledes hestene i løbet placerer sig. Den globale industri knyttet til spil (væddemål) på heste blev i 2008 anslået at omsætte for 85,2 mia. euro.

Kort Introduktion til Historien bag Hestevæddeløb

Hestevæddeløb har en lang historie bag sig og er blevet praktiseret siden tidernes morgen i civilisationer, der har kendt til heste. Arkæologiske fund viser, at hestevæddeløb er blevet praktiseret i antikkens Grækenland, Babylon, Syrien og Det gamle Egypten. Konkurrence mellem heste (og hestenes ryttere) spiller også en væsentlig rolle i mytologien og overleveringerne, eksempelvis hestevæddeløbet mellem Odin på hesten Sleipner og jætten Hrungner på Guldfaxe i den nordiske mytologi.

Kapløb med hestetrukne stridsvogne var en af de mest populære forlystelse i antikkens Grækenland og Rom og i det Byzantinske Rige. Såvel kapløb med stridsvogn som kapløb med heste redet af ryttere var en del af programmet ved Antikkens olympiske lege i 648 f.Kr. og indgik også ved de panhellenske fester. I Romerriget var ridesport med ryttere og medstridsvogne vigtige begivenheder og betydningen og populariteten fortsatte op i middelalderen. Fra midten af 1400-tallet og indtil 1882 blev forårskarnevalet i Rom afsluttet med et hestevæddeløb, hvor mellem 15 og 20 heste uden rytter løb ad Roms gade Via del Corso. Tilsvarende hestevæddeløb, med og uden ryttere er blevet afholdt i Italien i middelalderen, herunder det fortsat eksisterende Palio di Siena.

I England udvikledes siden 1600-tallet hesteracen engelsk fuldblod til brug for galopløb, hvilket blev en særdeles populær sport for aristokratiet og det britiske kongehus, hvilket gav sporten tilnavnet “Sport of Kings”.

Ridesport i form af forskellige konkurrencer og løb har gennem tiderne været en populær publikumsport, og har givet rytterne mulighed for at træne deres færdigheder, der var brugbare i krig. Heste har helt frem til midten af det 20. århundrede spillet en vigtig militær rolle og mange ridesportsgrene har resulteret i bevarelse af færdigheder, der ellers ville være gået tabt efter at hestes militære betydning forsvandt.

Typer af Hestevæddeløb

Der findes en række forskellige typer af hestevæddeløb, herunder:

 • Galopløb, hvor hesten galoperer fra start til mållinje på en flad bane, enten ligeud eller i en oval.
 • Steeplechase (i Storbritannien og Irland kaldet (National Hunt racing), hvor hestene løber over en bane med forhindringer i form af gærder, vandgrave m.v.
 • Travløb, hvor hestene i gangarten trav trækker en vogn (en sulky) fra start til mål.
 • Distance, hvor hestene løber over skiftende terræn over længere distancer, typisk mellem 40 og 160 km.

Til de forskellige typer af hestevæddeløb anvendes forskellige racer. Til galop anvendes oftest engelsk fuldblod, men der anvendes også Quarter horse, arabere, Paint og Appaloosa. Steeplechase rides oftest med engelsk fuldblod eller heste krydset med fuldblodsheste. Trav domineres af travheste i forskellige varianter. Travheste baseret på avlslinjer i Nordamerika, Frankrig og Rusland er dominerende.

Spil på Heste

Ved mange løb er der tilknyttet et arrangement, hvor publikum og andre kan spille på løbets udfald. Spil på heste er forbudt på nogle baner, bl.a. på nogle baner i Nordamerika.

Er spil tilladt, kan disse afvikles ved en totalisator, hvilket indebærer, at alle indsatser placeres i en pulje, der herefter deles mellem de spillere, der havde spillet på løbets resultat. I nogle lande, særlig Storbritannien, Irland og Australien, anvendes oftere et spil, hvor en bookmaker stiller odds, der på den måde giver faste odds, der således ikke er afhængig af, hvorledes andre spillere placerer deres indsats. Totalisatorspil giver ikke blot penge til vinderne i spillet, men er også i flere lande pålagt skat og er derved en indtægtskilde for staten.

I Danmark havde Statens tipstjeneste (i dag Dantoto) tidligere monopol på spil på heste.

Typer af spil

Der er altid blevet spillet på, hvilken hest, der kom først over målstregen (i Danmark kaldet “vinder”). Herudover udbydes i Danmark følgende spil[12]:

 • Plads: Der spilles på, at en hest bliver blandt de tre første over målstregen
 • Tvilling eller Komb: Der spilles på, hvilke to heste, der bliver nr. 1 og nr. 2 (i rigtig rækkefølge)
 • Trio: Der spilles på hvilke tre heste, der bliver nr. 1, 2 og 3 (i rigtig rækkefølge)

Herudover kan der kombineres med de forskellige spiltyper på forskellige løb.

Spil på Hestevæddeløb hos Danske Spil

Hos Danske Spil kan du spille på hestevæddeløb via deres Dantoto sektion.

Hvad er Hasardspil?

Er du nogensinde stødt på ordet ‘Hasardspil’, men egentlig ikke ved hvad det betyder?

Der findes flere betegnelser for hasardspil og er oftest relateret til casino og gambling. Læs videre og lær hvad Hasardspil er.

Hasardspil 101

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Et Hasardspil er et spil om økonomiske værdier, hvor udfaldet af spillet er helt eller næsten helt tilfældigt. Fx roulette samt visse kort- og terningespil afhænger ikke af spillerens dygtighed, men af tilfældigheder.

Garanteres der efter hvert spil en gevinst er der ikke tale om hasard.

Det kan også være et væddemål, hvor udfaldet er uberegneligt – hvorimod tips på en fodboldkamp eller hestevæddeløb ikke regnes til hasardspil.

Hasardspil i Danmark

I Danmark var der tidligere et monopol på væddemål, lotterier, tips mv. – eller opstillede spillemaskiner eller morskabsautomater måtte kun udbetale spillemønter som gevinst. Med åbningen af offentlige kasinoer i forskellige byer i Danmark (København, Vejle m.fl.) er der mulighed for lovligt at spille om rigtige penge.

Hasardspil kan være forbudt i Danmark, når der spilles om penge på andre offentlige steder. Med forbuddet følger også at spillegæld som hovedregel ikke kan inddrives med de sædvanlige juridiske midler, hvad der har givet ophav til talemåden “spillegæld er æresgæld”. Hasardspil er strafbart, hvis det udøves erhvervsmæssigt uden tilladelse.

Straffeloven

§ 203. Den, som søger erhverv ved hasardspil eller væddemål af tilsvarende art, der ikke ifølge særlig bestemmelse er tilladt, eller ved at fremme sådant spil, straffes med bøde eller fængsel indtil 1 år.
Stk. 2. Retten afgør, om det vundne udbytte skal inddrages eller tilbagebetales.

§ 204. Den, som på offentligt sted yder husrum til eller foranstalter utilladt hasardspil, straffes med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.
Stk. 2. Lige med offentligt sted anses foreningslokaler, når enten enhver eller enhver af en vis samfundsklasse som regel kan opnå optagelse i foreningen, eller utilladt hasardspil indgår i foreningens formål, eller der erlægges særlig betaling for deltagelse i spillet.
Stk. 3. Den, som på offentligt sted deltager i utilladt hasardspil, straffes med bøde.

Poker Regler

Vil du gerne lære at spille Poker?

Det er slet ikke så svært som du måske tror og i denne artikel hjælper vi dig med at lære de fundamentale poker-regler og måske endda også et par strategier som vil hjælpe dig med at øge dine vinderchancer.

Introduction til Poker

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Spiltyper

Af pokerspil kan nævnes 5 Card Draw, Texas Hold’em, Omaha, Omaha high/low 8 or better og 7 Card Stud, som er nogle af de mest almindelige. Texas Hold’em er formentlig det mest populære af disse spil. Poker spilles med 52 spillekort; i visse spil spilles dog også med en joker. Endvidere anvendes normalt jetoner der symboliserer en værdi.

Kortene

I poker må man anvende fem kort, hvoraf visse kan være såkaldte “community-cards”, altså kort der er fælles for alle spillere. Ud af de fem kort gælder det så om at danne en bedre sammensætning af kortene end de andre spillere. Kortsammensætningerne rangerer som følgende:

 1. Royal Straight Flush (også kaldet Royal Flush): fem kort fra 10 til es i samme kulør (f.eks. 10, Kn, D, K, Es i spar) (ved to af disse afgøres vinderen her i visse spil på kuløren, ellers er der split-pot (altså delt pot), se nedenfor)
 2. Straight flush: fem kort i rækkefølge af samme kulør (f.eks. 4,5,6,7,8 i hjerter) (ved to straight flush afgøres vinderen på det højeste kort i rækkefølgen)
 3. Fire ens (four of a kind): fire ens kort (f.eks. fire knægte) (ved to fire ens afgøres vinderen først ved det højeste fire ens, hvis disse er de samme (kan kun forekomme ved community-cards) afgøres den på den såkaldte “low kicker”, altså det femte kort)
 4. Fuldt hus (full house): et sæt med tre ens plus et par (f.eks. tre 7’ere og to 4’ere) (ved to fuldt hus afgøres vinderen af de højeste tre ens, derefter af hvem der har det højeste par)
 5. Flush: fem kort af samme kulør men som ikke er i rækkefølge (f.eks. ruder 2,4,7,8,D) (ved to flush afgøres vinderen af højeste kort i kuløren)
 6. Straight: fem kort i rækkefølge, som ikke er i samme kulør (f.eks. 8,9,10,Kn,D i forskellige kulører) (ved to straights afgøres vinderen på den der har det højeste kort i rækkefølge)
 7. Tre ens (three of a kind): tre ens kort (f.eks. tre 9’ere) (ved to tre ens afgøres vinderen først på hvem der har de højeste tre end og derpå hvem der har det højeste kort udover disse (evt. også det næsthøjeste))
 8. To par (two pairs): to gange to ens (f.eks. to esser og to 5’ere) (ved to gange to par afgøres vinderen på, hvem der har det højeste par, derpå på hvem der har det højeste af de næsthøjeste par, og til sidst på hvem der har det højeste femte kort)
 9. Et par (one pair): to ens kort (f.eks. to K) (ved to par afgøres vinderen på, hvem der har det højeste par, derpå hvem der har det højeste kort udover dette og så det højeste fjerde kort og til sidst det højeste femte kort)
 10. Højeste kort (high card): højeste kort (f.eks. es) (ved to højeste kort afgøres vinderen også her ved at arbejde sig nedad i de øvrige kort)

I spil med joker vil fem ens dog være den højeste hånd.

Lær Poker Reglerne

Se videoen nedenfor og lær Poker reglerne nemt og smertefrit:

Baccarat Regler

Har Baccarat fanget din opmærksomhed? Men hvordan kommer spiller du Baccarat?

Du kan i denne artikel få en lyn-guide i at lære Baccarat og straks øge dine vinderchancen, hvilket er klart – at det bedste at kende reglerne inden man går i gang.

Introduktion til Baccarat

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Baccarat er et hasard kortspil. Det menes at være blevet introduceret til Frankrig fra Italien under Karl 8. af Frankrig (regerede 1483-1498). Spillet ligner meget Faro og Basset. Der er tre internationalt accepterede varianter af spillet: baccarat chemin de fer (jernbane), baccarat banque og punto banco (eller Nordamerikansk baccarat). Punto banco er strengt taget et chancespil, hvor der ikke er involveret evner eller strategi. I baccarat chemin de fer og baccarat banque kan spillerne træffe valg der tillader evner at spille en rolle.

Baccarat (udtales bakəraː) er et simpelt spil med kun tre mulige resultater – ‘spiller’, ‘bank’ og ‘lige’. Udtrykket ‘spiller’ henviser ikke til kunden og udtrykket ‘bank’ refererer ikke til huset. De er muligheder som spilleren kan spille på

Lær Baccarat Reglerne

Se denne video og lær Baccarat reglerne og vinderstrategierne:

Sådan spiller du sikkert!

Gambling er altid spændende underholdning for voksne.

Mange løber store risici og satser for meget uden selv at tænke over det.

Ifølge Center for Ludomani spiller ca. 125.000 danskere om penge. Heraf menes det, at ca. 1 ud af 4 har et risikabelt spilleadfærd.

 

Gode råd til, hvordan du spiller sikkert

Her nogle gode råd, som sikrer at du hele tiden er i kontrol og fortsat har det sjovt:

 

 1. Sæt grænser for, hvor længe du spiller
 2. Sæt grænser for, hvor mange penge du spiller for
 3. Spil aldrig for mere end du har råd til at tabe
 4. Husk, at der aldrig er garanti for at du vinder – også selvom du er velforberedt og ved alt om spillet og strategier.
 5. Spil aldrig for at glemme dagligdagens stress og problemer.
 6. Sæt dig ind i hvilke spil, der er lovlige at spille i det land eller det område, hvor du bor.
 7. Spil aldrig, når du er stresset eller deprimeret
 8. Stop mens legen er god. Prøv aldrig desperat at vinde et tab tilbage, da tabet let kan blive større
 9. Husk, at alle taber på et tidspunkt
 10. Spil kun for penge, som du har sat til side til at ”lege” med
 11. Lån aldrig penge til at spille for
 12. Husk at der er andre måde at slappe af på end at gamble
 13. Sæt dig ind i hvor du skal søge hjælp, hvis du vedkender, at du har et afhængighedsproblem.

Læs mere om spilleafhængighed (ludomani) på Center for Ludomani

Blackjack Regler

Blackjack-reglerne på 3 minutter!

Blackjack-regler er slet ikke så kompliceret, som mange tror.

I videoen ser du en let forståelig gennemgang af reglerne!

Typiske begynderfejl, som du bør undgå

Lad være med at spille Blackjack på online casinoer, før du er 100% inde i reglerne.

Her kan du se, hvilke fejl nybegyndere typisk laver.

Derfor kan du hurtigt blive en habil blackjack-spiller, hvis du ser rådene i vidoen nedenfor:

Sådan får du bonusser på online casinoer!

Du bør altid undersøge, hvordan du får de bedste online casino bonusser.

Som udgangspunkt bør du altid gå efter online casinoer, hvor man kan få gode bonusser uden være tvunget til først at sætte penge ind på siden først.

 

Her nogle gode råd til, hvordan du smartest får nogle gode bonusser:

 

Vælg en strategi

Som altid er det en god ide at beslutte sig for strategien på forhånd – og endnu vigtigere at du konsekvent holder dig til strategien. Det kan nogle gange være svært.

Det første spørgsmål, du bør stille dig selv, er hvor meget du vil investere. Går du efter at vinde en beskeden gevinst for en beskeden sum? Eller er du villig til at løbe en større risiko med chancen for en større gevinst?

 

Hvis du er villig til at satse et større beløb i håbet om at vinde mange penge, bør du fokusere på highroller bonusser, VIP bonusser, reload bonusser, velkomst-bonusser og deposit-bonusser.

Vær opmærksom på, at disse bonuser som regel kræver at du indsætter et større beløb på din spillekonto hos et online casino. Til gengæld får du også muligheden for en pæn bonus.

 

Med VIP og Reload Bonusser belønnes du for din loyalitet. Ved at spille på samme casino får du bedre vilkår.

Hvis du i stedet bruger den mere beskedne tilgang, kan det bedre betale sig at score gratis velkomstbonusser og mindre deposit-bonuser ved at tilmelde sig flere online casinoer samtidigt.

 

Spil med et budget

Uanset hviken strategi du vælger med henblik på at få bonusser, er det altid klogt at lave et budget.

Nogle gange skal man endda indføre penge på kontoen for at kunne få udbetalt sin bonus. Det kan lyde mærkeligt, men det er måden, hvorpå online casinoer kan verificere, at der virkelig er penge på din bankkonto. Ofte er det bare et lille beløb på 10 eller 20 dollars. Derfor skal du være opmærksom på, at du skal have en del penge på din konto for at finansiere det, hvis du vil have bonusser fra mange online casinoer på én gang.

Hvis du satser på at score de store bonusser hos online casinoer – f. eks. High roller bonusser og VIP bonusser, kan det være endnu mere relevant at lave et budget.

Se det som en investering, da du med snedig brug af disse bonusser ikke blot vil tjene dine penge tilbage, men også vil få pæne gevinster. Det er naturligvis det vi ønsker! Dog bør du hele tiden være opmærksom på, at det er et casino og at du også kan tabe penge!

 

Scor flere bonusser!

Online casinoer belønner nye kunder, så benyt dig af muligheden for at øge dine chancer for succes.

Hvis du er smart indsætter du penge på så mange forskellige online casinoer som muligt og spiller alle de gratis bonusser, du kan.

Hold øje med hvor du vinder og hvor du taber. Fortsæt med at spille der, hvor du har fået en god start. Samtidig skal du hele tiden fortsætte med at score nye bonusser hos nye casinoer.

 

 

Tag dig tid!

 

Naturligvis er det muligt straks at få succes og tjene mange penge. Der er også bonusser med en tidsfrist, så du hurtigt skal spille dem.

Dog er det vigtigt at tage sig den fornødne tid til at tage de rigtige beslutninger.

Man skal ikke undervurdere følelserne fra spændingen ved at spille om rigtige penge.

Husk at beholde fatningen, så du ikke tager overilede beslutninger. Husk også, at det er rigtige penge, som man hurtigt kan tabe. Det kan man nemt glemme, fordi det hele bare er online og går så stærkt.

 

 

 

+